WAT IS QUITTY?

Dit spel is zo gemaakt dat het jou kan helpen met roken te stoppen en het is leuk om te spelen! Het spel is gebaseerd op wetenschappelijk onderzochte effecten van Cognitive Bias Modification en hypnose. Een effectieve en goedkope manier om je te ondersteunen bij het stoppen met roken. Gezond en rookvrij worden zonder bijwerkingen. Na een week merk je al positieve effecten! Een unieke en makkelijke manier om met roken te stoppen. Voor een prijs van minder dan een pakje sigaretten Koop het snel in de app stores!

Next

WAAROM ZOU JE DIT SPEL SPELEN?

Deze game zal je helpen om te stoppen met roken. Door bijvoorbeeld sigaretten van je af te gooien, verander je iets in je hersenen. De aandrang om een sigaret te pakken zal langzaam steeds kleiner worden. Als je elke dag minimaal 15 minuten speelt, zal je na vijf dagen al een effect merken. Ondertussen helpt het spel de onbewuste geest om alternatieven te zoeken voor het roken.
Wil je meer informatie over de wetenschappelijke achtergrond, klik dan hier.

Next

HOE KUN JE QUITTY GEBRUIKEN

Als je elke dag 15-20 minuten speelt zul je na een week merken dat je veel minder vaak een sigaret pakt. Hoeveel weken je moet blijven spelen, hangt af van in welke fase je van het stoppen bent en ook van wat het roken je nu oplevert. Het spel zal je ook helpen om alternatieven te vinden voor wat het roken je nu brengt. Er zijn mensen die na 6 weken spelen niets meer rookten, maar na een paar weken spelstop weer begonnen, omdat ze niet bewust de keuze hadden gemaakt om te stoppen. Speel minimaal 5 dagen per week. Voor zwangeren en mensen die onder narcose moeten voor een operatie is Quitty ook een goed hulpmiddel om tijdelijk te stoppen met roken. En misschien blijven ze wel voor altijd gestopt. Deel je ervaringen alsjeblieft met ons, want we willen uitgebreider onderzoek gaan doen, zodat we beter advies kunnen geven hoe Quitty toe te passen.

Next

DOWNLOAD QUITTY NU

Verkrijgbaar in de Apple AppStore

en Google PlayStore

Next